Βραβεύσεις - Κατηγορίες


Η θέα από το ΚορακοβούνιKorakovouni View

Οι αγώνες βραβεύουν τους τρεις πρώτους άνδρες και τις τρεις πρώτες γυναίκες γενικής κατάταξης, ανεξάρτητα από ηλικία. Αυτό ισχύει και για τις δύο αποστάσεις (Ανάβαση τρελού & Epic). Για την κατάταξη θα ληφθεί υπόψη ο καθαρός χρόνος και όχι ο μικτός (gun time) όπως ίσχυε στις προηγούμενες χρονιές. 

Ειδικά οι δρομείς της απόστασης των 25χλμ θα παραλάβουν ειδικά μετάλλια στον τερματισμό τους με βάση τους παρακάτω χρόνους:

  • Άνδρες & γυναίκες μέχρι 2:29:59 "χρυσή χελώνα"
  • Άνδρες & γυναίκες μέχρι 2:59:59 "ασημένια χελώνα"

Όσοι ολοκλήρωσαν την εγγραφή τους μέχρι τέλος Ιουλίου, θα λάβουν τα κεραμικά μετάλλια τους την ημέρα του αγώνα με χαραγμένο το όνομα τους στο πίσω μέρος. Από 1η Αυγούστου και μετά ισχύει ότι όλοι οι δρομείς που θα τερματίσουν θα πάρουν ακριβώς το ίδιο κεραμικό μετάλλιο αλλά χωρίς χαραγμένο το όνομά τους

Και στις δύο αποστάσεις όλοι οι δρομείς που θα τερματίσουν με επιτυχία εντός χρονικών ορίων, θα πάρουν το κεραμικό χειροποίητο μετάλλιο "Finisher". Τα μετάλλια είναι κατασκευή της "Kourtzis Art Pottery" και έχουν φτιαχτεί ένα - ένα από πηλό ψημένο 2 φορές στους 1000οC. Είναι η "πέτρα" του Υμηττού που θα θυμίζει πάντα τον τερματισμό στον αγώνα.

Δεν υπάρχουν βραβεύσεις για ηλικιακές κατηγορίες σε κανέναν από τους δύο αγώνες.

Θα βραβευτούν, μετά την ολοκληρώση των αγώνων, οι αθλητές που θα επιτύχουν κάποια από τις παρακάτω επιδόσεις:

  • Ο 1ος άνδρας και η 1η γυναίκα με την ταχύτερη ανάβαση Κορακοβουνίου (Epic) και θα ολοκληρώσουν τον αγώνα με επιτυχία. Αυτός ο χρόνος προκύπτει από την διαφορά μεταξύ των σημείων CP2-CP3
  • Ο 1ος άνδρας και η 1η γυναίκα με την ταχύτερη ανάβαση "Κεραίες" (Epic) και θα ολοκληρώσουν τον αγώνα με επιτυχία. Αυτός ο χρόνος προκύπτει από την διαφορά μεταξύ των σημείων CP4-CP6
  • Ο 1ος άνδρας και η 1η γυναίκα με την ταχύτερη ανάβαση "Τρελού" και θα ολοκληρώσουν με επιτυχία τον αγώνα. Αυτός ο χρόνος προκύπτει από την διαφορά μεταξύ των σημείων Εκκίνηση - CP2 στην "Ανάβαση Τρελού". Οι επιδόσεις αξιολογούνται βάση μικτού χρόνου από την εκκίνηση.

Θα δοθούν ειδικά έπαθλα σε όσους βελτιώσουν το ηλικιακό ρεκόρ για την κάθε διαδρομή. Τα ρεκόρ ανά ηλικία δημοσιεύονται σε σελίδα του web site μας.