Χορηγοί αγώνα

Η διοργάνωση του Υμηττός Epic είναι μία 100% ιδιωτική πρωτοβουλία. Δεν χρησιμοποιεί χρήματα από καμίας μορφής δημόσια ή αυτοδιοικητική πηγή. Επίσης δεν είμαστε "μη κερδοσκοπική" ή κάποιας παρόμοιας μορφής εταιρία, που σημαίνει ότι εκδίδουμε κανονικά όλα τα παραστατικά, αποδίδουμε ΦΠΑ και πληρώνουμε τους αναλογούντες φόρους.

Ως εκ τούτου, για να υπάρχει ο αγώνας μας οφείλουμε να τηρούμε τις οικονομικές ισορροπίες που επιβάλλει μία τέτοια διοργάνωση. Τα έσοδα από τις συμμετοχές των αθλητών καλύπτουν τα βασικά έξοδα λειτουργίας και ύπαρξης της διοργάνωσης.

  Ωστόσο, ψάχνουμε πάντα για οικονομικούς πόρους που θα ενισχύσουν την διοργάνωση ή παροχή υλικών / υπηρεσιών που είναι απαραίτητα για την διεξαγωγή του αγώνα. Οποιοσδήποτε φορέας ή ιδιώτης ενδιαφέρεται να ενισχύσει την προσπάθειά μας εντός αυτών των πλαισίων είναι πάντα καλοδεχούμενος από εμάς. Το "κέρδος" που θα προκύψει από χρήματα χορηγιών, σε μεγάλο βαθμό θα "επενδυθεί" στον Υμηττό για την "υγεία" του βουνού. Είτε θα δωθούν υπό την μορφή ενίσχυσης σε φορείς που προσφέρουν έργο στο βουνό, είτε θα αγοράσουμε υλικά μόνιμης σήμανσης για τις διαδρομές.

Παρακάτω θα δείτε κάποιους συνεργάτες μας που έχουν συνεισφέρει για την φετεινή διοργάνωση εντός αυτής της λογικής. Για οτιδήποτε σχετικό, μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα από την σελίδα επικοινωνίας του web site μας. Σας ευχαριστούμε!